Logo

Muffins med rosiner og æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g lyse rosiner
3 spsk rom eller portvin
2 æbler
lidt citronsaft
50 g mandler
 
Dej:
125 g blødt smør
125 g sukker
3 æg
reven skal af 1 citron
125 g hvedemel
50 g kartoffelmel
1/2 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
1 tsk kanel
 
Læg rosinerne i blød i rom og lad dem trække en time.
Skær æblerne i terninger og vend dem med lidt citron saft.
Skær mandlerne i mindre stykker rør smør og sukker lyst og luftigt.
Rør æggene i et af gangen og rør godt imellem hvert æg.
Rør den revne citronskal i.
Sigt hvedemel bagepulver og krydderier i dejen og rør den grundigt igennem.
Vend rosiner og æble stykker i dejen.
Fordel dejen i 12 smurte melstrøede muffins forme.
Fordel de skårne mandler over og drys med sukker.
Bag dem på nederste rille i en forvarmet ovn ved 170ºC i ca. 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrødslagkage med sukkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gode pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Slotskage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os