Logo

Muffins med safran

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl mælk
1/2 g safrantråde
1 tsk sukker
1 sammenpisket æg
2 spsk olie
140 g hvedemel
140 g majsmel
1 1/2 tsk bagepulver
1 tsk salt

Stød safran let med sukkeret, og bland dette med mælken.
Tilsæt olie og æg.
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, tilsæt safranmælken, og pisk dejen glat.
Fordel dejen i 10 muffinforme og bag brødene ved 200C i 12-15 min til de er gyldne.
Lad dem afkøle en smule og spis dem lune.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Knækbrød med kommen. Disse knækbrød, de blandt andet indeholder kommen, er lette og hurtige at lave. Du kan for...
• Amo fastelavnsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KærlighedskranseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtærte med råcremeJordbærtærte med råcreme hæver sig højt over jordbær med fløde (der er for svært at udtale...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os