Logo

Muffins med safran

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl mælk
1/2 g safrantråde
1 tsk sukker
1 sammenpisket æg
2 spsk olie
140 g hvedemel
140 g majsmel
1 1/2 tsk bagepulver
1 tsk salt

Stød safran let med sukkeret, og bland dette med mælken.
Tilsæt olie og æg.
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, tilsæt safranmælken, og pisk dejen glat.
Fordel dejen i 10 muffinforme og bag brødene ved 200C i 12-15 min til de er gyldne.
Lad dem afkøle en smule og spis dem lune.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikosmuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderboller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærparfait - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os