100 g smør eller margarine 
1 dl mørk muscovado råsukker 
1 ¼ dl mælk 
4 ½ dl hvedemel 
1 tsk  bagepulver 
æg til pensling 
rørsukker 
 
Rør sukker og fedtstof til en porøs blanding.
Tilsæt de øvrige ingredienser. 
Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 30 minutter. 
Sæt ovnen på 200°C.
Del dejen i 4 stykker, som rulles ud til stænger. 
Læg stængerne på en plade beklædt med bagepapir. 
Pensl med æg og strø rørsukker på.
Bag dem midt i ovnen i ca. 15 minutter. 
Skær stængerne i skrå stykker. 
Sænk ovnvarmen til 150°C og sæt pladen med biscotti ind i yderligere 
15 minutter. 
Lad dem eftertørre i 3-4 timer ved 75°C ovnvarme, gerne med lågen lidt
på klem.