Logo

Muscovado biscotti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g smør eller margarine
1 dl mørk muscovado råsukker
1 ¼ dl mælk
4 ½ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
æg til pensling
rørsukker
 
Rør sukker og fedtstof til en porøs blanding.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 30 minutter.
Sæt ovnen på 200°C.
Del dejen i 4 stykker, som rulles ud til stænger.
Læg stængerne på en plade beklædt med bagepapir.
Pensl med æg og strø rørsukker på.
Bag dem midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Skær stængerne i skrå stykker.
Sænk ovnvarmen til 150°C og sæt pladen med biscotti ind i yderligere
15 minutter.
Lad dem eftertørre i 3-4 timer ved 75°C ovnvarme, gerne med lågen lidt
på klem.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her