Logo

Muscovado biscotti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør eller margarine
1 dl mørk muscovado råsukker
1 1/4 dl mælk
4 1/2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
æg til pensling
rørsukker
 
Rør sukker og fedtstof til en porøs blanding.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 30 minutter.
Sæt ovnen på 200°C.
Del dejen i 4 stykker, som rulles ud til stænger.
Læg stængerne på en plade beklædt med bagepapir.
Pensl med æg og strø rørsukker på.
Bag dem midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Skær stængerne i skrå stykker.
Sænk ovnvarmen til 150°C og sæt pladen med biscotti ind i yderligere
15 minutter.
Lad dem eftertørre i 3-4 timer ved 75°C ovnvarme, gerne med lågen lidt
på klem.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brændte mandler sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Minifinancier cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblemos og kanel cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Williamspære svøbt i smørdej samt abricoskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!