Logo

Muskimukkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
3 kopper sukker
225 g smeltet margarine
1 ½ spsk cacao
3 tsk vaniljesukker
3 tsk bagepulver
4 ½ kopper hvedemel
1 ½ kopper stærk kaffe

Glasur:
150 g flormelis
6 spsk smeltet margarine
6 spsk kold kaffe
2 tsk vaniljesukker
1 ½ spsk cacao
100 g kokosmel
150 g brun farin

Det hele blandes i efter rækkefølge, derefter fyldes dejen i en form ca 25x35 cm.
Bages ca 35-40 min ved 225°C på nederste rille i forvarmet ovn.
Kommes glasuren på kagen, mens den endnu er varm, skal den ikke i ovnen igen.
Smager bedst efter 1-2 døgn efter bagning, skal lægges i plastikpose i køleskabet.
Tages ud 2-3 timmer før brug.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her