Logo

Nøddeæblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
kager

1/2 kg syrlige æbler
1-2 spsk sukker
100 g hasselnøddekerner
100 g margarine
100 g sukker
3 æg
1/4 liter piskefløde

Æblerne skrælles og skæres i både. Æblestykkerne lægges i et ovnfast fad og sukker drysses over. Nødderne hakkes fint (brug evt. blender) Margarine og sukker røres sammen og æggene røres derefter i et ad gangen. Nødderne røres i. Dejen fordeles over æblerne. Bagetid 20-25 minutter ved 175ºC.

Serveres lun med iskold flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skrumpe chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• H.C. Andersen kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash-rundstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skildpadde-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os