Logo

Nørregårdsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
50 g gær
100 g smør
5 dl mælk
½ tsk salt
1 ½ dl sukker
1 ¼ dl hvedemel
40 runde keramik- eller aluminiumsforme

Fyld:
100 g smør
½ dl sukker
1 dl kokosmel

Smuldr gæren ned i en skål.
Smelt fedtstoffet i en kasserolle og tilsæt mælken.
Lad den blive ca 37°C.
Hæld blandingen over gæren, rør rundt og tilsæt salt, sukker samt 1 dl hvedemel.
Arbejd dejen godt igennem i 4-5 min.
Tilsæt resten af melet, arbejd det ind i dejen, lad den hæve under et klæde i 15-30 min.
Rør imens fedtstof, sukker og kokosmel sammen.
Sæt formene på 2 plader.
Fordel dejen i formene.
Lav med en melet tommelfinger et hul i hver bolle og kom lidt kokosdej i hver.
Lad dem hæve på et lunt sted i ca 25 min.
Bag bollerne ved 250°C på midterste rille i ca 8 min.
Lad dem derefter køle på en rist uden dække.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her