Logo

Naan 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hvedemel
1 spsk sukker
1 spsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk salt
2 æg
60 g yoghurt
1 ¾ dl mælk
1 ½ spsk vegetabilsk olie
 
Sigt hvedemel, sukker, bagepulver, natron og salt i en stor skål.
Lav en fordybning i melet og hæld æg, yoghurt, mælk og olie i.
Pisk ingredienserne godt sammen med en gaffel til de samler sig til en dej.
Tilsæt lidt varmt vand hvis dejen er for tør.
Ælt dejen glat og elastisk på et melet bord i ca. 5 minutter.
Form den til en bolle og pak den ind i plastfolie.
Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter.
Del dejen i 12 lige store stykker.
Rul hvert emne mellem håndfladerne til en bolle.
Læg bollerne på et melet bord og klap dem til flade runde cirkler, ca. 10
cm i diameter.
Varm en stor tykbundet pande over middel temperatur.
Læg så mange nan i panden som det er plads til af gangen og steg dem
lysebrune på hver side.
Læg brødene på et fad og server dem varme.
De kan holdes varme en stund, men smager allerbedst helt nystegt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her