Logo

Nødde-brownies

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

125 g hasselnødder
175 g smør/margarine
350 g (4 dl) sukker
1 tsk vaniljesukker
3 æg
125 g (2 dl) hvedemel
1/2 tsk bagepulver
3 spsk kakao
100 g mørk chokolade
 
Hak nødderne groft og tag ca. 1 dl fra til pynt. Smelt smørret, hæld det i en røreskål og rør sukker og vaniljesukker i. Pisk 1 æg i ad gangen.
Sigt hvedemel, bagepulver og kakao ned i massen og rør de hakkede nødder i.
Læg bagepapir i en bradepande.
Bred dejen jævnt ud.
Bages ca. 40 min. ved 175ºC midt i ovnen.
Smelt chokoladen, tag kagen op af formen og pensel den med chokolade. Skær kagen i snitter og drys nødderne på kagen FØR chokoladen stivner.
Lad snitterne afkøle på en bagerist.
Kan fryses

 
Tips: Et godt bagetips om æggehvider
Upiskede æggehvider i dejen gør en kage lidt sej. Pisker man hviderne, bliver kagen mere luftig og lidt sprød.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladesnitter 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• OreganobollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DrømmeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade marengs med ingefærsyltede pærer og mynte Crème AnglaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os