Logo

Nødde-chokoladekage - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g chokolade, mørk
1 spsk vand
100 g smør
3 mellemstore æg
100 g sukker
½ dl mælk
50 g hvedemel
1 tsk bagepulver
50 g valnødder, hakkede
Pynt:
1 spsk ribsgele
valnødder

Bræk chokoladen i stykker i en skål og tilsæt vand.
Smeltes i ovnen 2 minutter ved 100%.
Tilsæt smør og varm blandingen i 1 minut ved 100%.
Pisk den godt med et piskeris.
En kageform fores med smurt pergamentpapir.
Pisk æg og sukker sammen i en stor skål til en let luftig dej.
Tilsæt mælk, chokolade, hvedemel, bagepulver og valnødder.
Pisk alt godt sammen og hæld dejen i kageformen.
Stil den i ovnen i 6 minutter ved 100%.
Drej formen under bagningen.
Lad kagen hvile i 5 minutter og vend den ud på et fad.
Smelt ribsgele i en skål, 1 minut ved 100% og hæld den over kagen.
Pynt med valnødder.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?