Logo

Nøddechokoladekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
100 g sukker
50 g brun farin
1 æg
100 g havregryn
1 tsk vaniljesukker
½ tsk natron
100 g chokolade, finthakket
25 g cashewnødder, hakkede
50 g hasselnøddekerner, hakkede

Rør smør og sukker godt og rør brun farin i sammen med ægget.
Bland de øvrige ingredienser.
Rør det i smør- sukkermassen.
Sæt dejen på bageplade belagt med bagepapir med to tesker.
Bag kagerne øverst i ovnen ved 175ºC i 6-8 minutter.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?