Logo

Nøddecocktailkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kager

350 g smør
350 g sukker
100 g hasselnødder
200 g hvedemel
100 g cocktailbær
reven skal af 1 stor appelsin
5 æg

Nøddekerner hakkes groft og ristes let i en gryde. Fedtstof tilsættes og smeltes ved rask varme. Sukkeret røres i og derefter melet (som til opbagning). Gryden tages af varmen og afkøles lidt, inden æggene tilsættes ét ad gangen. Til sidst tilsættes cocktailbær og den revne appelsinskal. Dejen hældes i små forme, der sættes på en bageplade og bages i ovnen ca 15 min ved 200ºC. Kagerne er fryseegnede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her