Logo

Nøddehorn med fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bagværk

1 ½ dl fløde
25 g gær
100 g smør eller margarine
6 dl hvedemel (350 g)
1 spsk sukker
½ tsk salt
1 æg
æg til pensling

FYLD:
50 g smør eller margarine
50 g hakkede hasselnøddekerner
3 spsk sukker

Fløden lunes, gæren udrøres heri. Fedtstoffet smuldres i melet. Fløde, sukker, salt og æg tilsættes, og dejen æltes sammen. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 20 minutter.
Fyldet røres sammen.
Dejen slås ned og rulles ud i en stor cirkel. Cirklen deles i 12 trekanter. 1 tsk fyld lægges på hver trekant. Rulles sammen fra den brede ende mod midten og formes til horn.
Efterhæver på pladen i ca. 20 minutter, og bages ved 200° i ca. 15 minutter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her