Logo

Nøddekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kager

100 g margarine
75 g hasselnødder
50 g sukker
2 æg
150 g mandelmasse/marcipan
75 g mandelmel (finthakkede mandelflager)
½ tsk bagepulver
1 ½ dl cremefraiche 38%

Forvarm ovnen til 175ºC.
Smelt margarinen og smør en tærteform eller bageform med lidt af det. Hak hasselnødderne groft og brun dem i ovnen.
Pisk sukker og æg hvidt, gerne med elpisker.
Herefter piskes den smeltede margarine i.
Mandelmassen rives groft på et rivejern og piskes sammen med mandelmel og bagepulver.
De afkølede nødder og creme fraichen vendes i massen.
Dejen hældes i formen og bages i ca. 25 minutter.
Server evt. råcreme eller frugtkompot til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?