Logo

Nøddekage - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nøddekage - diabetiker

Til 15 stk

 

80 g smør

40 g Atwell

2 æg

1 knsp salt

1 tsk flydende sødemiddel

80 g malede hasselnødder

1 spsk rom

3 spsk let- eller minimælk

200 g hvedemel

2 tsk bagepulver

*

A. Pisk smør og sukker skummende, kom et æg i ad gangen.

Tilsæt salt, sødemiddel og rom. Bland til sidst nødder og mælk i.

 

B. Bland melet med bagepulver, sigt det i dejen og rør rundt.

 

C. Kom dejen i en smurt form og bag den i en forvarmet ovn ved 170°C (varmluft 150°C) i ca. 40 min.

 

1 stk kage: 635/152 kl/kcal. 3 g protein. 9 g fedt. 14 g kulhydrat. 1 g fibre.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?