Logo

Nøddekage - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Nøddekage - diabetiker

Til 15 stk

 

80 g smør

40 g Atwell

2 æg

1 knsp salt

1 tsk flydende sødemiddel

80 g malede hasselnødder

1 spsk rom

3 spsk let- eller minimælk

200 g hvedemel

2 tsk bagepulver

*

A. Pisk smør og sukker skummende, kom et æg i ad gangen.

Tilsæt salt, sødemiddel og rom. Bland til sidst nødder og mælk i.

 

B. Bland melet med bagepulver, sigt det i dejen og rør rundt.

 

C. Kom dejen i en smurt form og bag den i en forvarmet ovn ved 170°C (varmluft 150°C) i ca. 40 min.

 

1 stk kage: 635/152 kl/kcal. 3 g protein. 9 g fedt. 14 g kulhydrat. 1 g fibre.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær og rabarber med krymmeldejJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt, prøv denne skønne opskrift på dessert...
• Valnøddetærte 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelkage med mandler og chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med abrikoser og kaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os