Logo

Nøddekager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

125 g smør eller margarine
100 g flormelis
1 æg
50 g finhakkede nødder
200 g hvedemel

50 g sukker
50 g finthakkede nødder

Dejen æltes sammen og rulles ud til en pølse.
Pensles med mælk eller æg, rulles i en blanding af sukker og nødder.

Dejen står til næste dag på et køligt sted (evt. køleskab.

Skæres ud i tynde skiver.
Bages 6-8 min ved 200º.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Havrekiks 2Havrekiks smager dejligt når de er hjemmelavet. Disse havrekiks er nemme og hurtige at...
• Sund squashkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• IdealkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodskage / Bradepandekage - lav fedt %Her er opskriften på en lækker kage der kan laves i bradepande. Kagen er med lavt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os