Logo

Nøddekager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

125 g smør eller margarine
100 g flormelis
1 æg
50 g finhakkede nødder
200 g hvedemel

50 g sukker
50 g finthakkede nødder

Dejen æltes sammen og rulles ud til en pølse.
Pensles med mælk eller æg, rulles i en blanding af sukker og nødder.

Dejen står til næste dag på et køligt sted (evt. køleskab.

Skæres ud i tynde skiver.
Bages 6-8 min ved 200º.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crepes suzette cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager til kødfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med cacaoglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!