Logo

Natbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
12 g gær
4 dl koldt vand
1 spsk salt
ca. 600 g pizzamel

Gæren smuldres og udrøres med det kolde vand.
Saltet tilsættes og der æltes så meget pizzamel i som dejen kan tage.
Dejen æltes grundigt igennem, til den er blank og smidig.
Dækkes med et godt fugtigt klæde og stilles til hævning et ikke for varmt sted natten over. 6-8 timer, hvis man foretrækker at lave brødet på andre tider af døgnet.
Slå dejen ud på bordet, klap den flad og fold den to gange, inden den
trilles ud til et ovalt brød.
Læg brødet på bagepapir, dæk med klædet og lad brødet efterhæve 1 time.
Snit brødet som baguette og sæt det i en 250º varm ovn og dæmp straks varmen til 190º og bag brødet i ca. 40 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her