Logo

Mandelsnegle - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 20 stykker snegle som dog er hurtige – godt bagværk

Til 20 stykker snegle som dog er hurtige – godt bagværk

 

150 g kvark

2 æg

sødemiddel svarende til 35 g sukker

1 tsk revet, usprøjtet citronskal

6 spsk olivenolie

325 g hvedemel

2 tsk bagepulver

2 spsk sukkerfri abrikosmarmelade

100 g mandelflager

*

A. Ælt kvark, æg, sødemiddel, citronskal, olivenolie, mel og bagepulver til en glat dej.

 

B. Rul dejen ud på en melet flade til en rektangel på 26x35 cm.

Smør et tyndt lag marmelade på og drys mandler over.

 

C. Rul dejen sammen på den lange led og skær rullen ud i 2 cm tykke stykker.

 

D. Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i 12-15 min.

 

Tips: Man kan også fylde sneglene med birkes, hakkede, tørrede frugter eller en kvarkcreme.

1 snegl: 648/155 kJ/kcal. 4 g protein. 7 g fedt. 18 g kulhydrat. 1 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her