Logo

Nemt rugbrød uden kerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
8 dl kærnemælk
500 g rugmel
500 g sigtemel
3 tsk salt
 
Brug gerne røremaskine med dejkroge- på lavest omdrejninger
Gæren udrøres i den lunkne kærnemælk.
Derefter tilsættes rugmel og lad maskinen kører indtil melet er optaget,
derefter tilsættes sigtemel og salt.
Lad røremaskinen køre i små 4 min.
Dejen er meget blød.
Lad den hæve i skålen et lunt sted ca. 45. min.
Kom dejen i en smurt rugbrødsform, brug evt. dejskraber og glat dejen
jævnt ud.
Efterhæver et lunt sted ca. 30 min.
Bages ca. 50 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her