Logo

Norske vafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g hvedemel
2 dl koldt vand
1 knsp salt
75 g smør
4 dl cremefraiche
 
Smelt smørret og afkøl det lidt, før det piskes sammen med hvedemel, vand og
salt til en jævn dej.
Vend creme fraichen i.
Bages på vaffeljern ved svag varme.
I almindelige jern 2-3 minutter på hver side.
I et elektrisk jern i ½ -2 minutter.
Hvis vaffeljernet ikke har været i brug i længere tid, bør det pensles
lidt med smeltet smør, før de første vafler bages.
Vaflerne serveres med syltetøj.
Tyttebær og multebær, hvis man kan få dem, er særlig gode.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her