Logo

Norske vafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g hvedemel
2 dl koldt vand
1 knsp salt
75 g smør
4 dl cremefraiche
 
Smelt smørret og afkøl det lidt, før det piskes sammen med hvedemel, vand og
salt til en jævn dej.
Vend creme fraichen i.
Bages på vaffeljern ved svag varme.
I almindelige jern 2-3 minutter på hver side.
I et elektrisk jern i ½ -2 minutter.
Hvis vaffeljernet ikke har været i brug i længere tid, bør det pensles
lidt med smeltet smør, før de første vafler bages.
Vaflerne serveres med syltetøj.
Tyttebær og multebær, hvis man kan få dem, er særlig gode.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HavregrynsfingreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• StoutkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HybenbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift på Vanille-parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!