Logo

Æblemakronkage med fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
8 mellemstore, let syrlige æbler
kanel, honning         I
 
Bisquitbund:
4 hele æg
3 blommer
125 gram sukker
125 gram hvedemel
 
Kagecreme:
½ liter Fløde 13
3 æggeblommer
25 gram majsstivelse
sukker
1 stang vanilje
smør
 
Makronmasse:
200 gram marcipan
3 spsk brun farin
1 æggehvide
hakkede mandler
¼ liter piskefløde
 
1. Æblerne skrælles, kernehusene fjer­nes, og æblerne skæres i skiver, kryd­res med lidt kanel og ristes i karameli­seret honning.
2. Bisquitbunden laves: de hele æg, blommerne og sukker piskes hvide, der sigtes hvedemel i og vendes.
Hæld i smurt springform og bag i 15 minutter ved 180ºC.
3. Kagecremen tilberedes: æggeblom­merne røres i en gryde med majssti­velse, sukker, smør og vaniljestangen.
Hæld fløde over.
Cremen varmes op til kogepunktet (til passende konsi­stens), kommes gennem en sigte og monteres med lidt smør.
Vær op­mærksom på, at cremen ikke bliver for sød.
4. Makronmassen laves: alle ingredi­enserne røres sammen og stilles koldt.
5. Æblestykkerne lægges på bisquit­bunden i springformen, kagecremen stryges over.
Makronmassen trykkes flad i bagepapir i formens størrelse og vendes over kagecremen.
Bag ved 180ºC i 15 minutter.
6. Server lun med let pisket, kold flø­de og drys lidt kanel på toppen.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her