Logo

Æblekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 dl hvedemel
1/4 tsk bagepulver
1/2 dl mælk
1 drys salt
1/2 spsk olie
1/2 æg
1 æble
flormelis
 
Bland bagepulveret i melet.
Rør en jævning af melet
Bland salt, olie og æg i og lad dejen hvile 15 min.
Vask og skræl æblet.
Bor kærnehuset ud med en kartoffelskræller og skær æblet i ringe (skal
gøres meget forsigtigt)
Dyp æbleringene i dejen og kog dem straks i varm olie.
Server dem varme, drysset med flormelis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærkage med citronglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærte med makronerBrug sæsonens æbler eller pærer til den skønne kage. Se opskrift til 6 personer på 45 min.
• Karamel-rand med ris / RiskaramelrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkage med citronglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os