Logo

Æblekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl hvedemel
¼ tsk bagepulver
½ dl mælk
1 drys salt
½ spsk olie
½ æg
1 æble
flormelis
 
Bland bagepulveret i melet.
Rør en jævning af melet
Bland salt, olie og æg i og lad dejen hvile 15 min.
Vask og skræl æblet.
Bor kærnehuset ud med en kartoffelskræller og skær æblet i ringe (skal
gøres meget forsigtigt)
Dyp æbleringene i dejen og kog dem straks i varm olie.
Server dem varme, drysset med flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her