Logo

Æblekompot med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æbler
50 g sukker
2 dl vand
3 æggehvider
125 g sukker
 
Skræl æbler, halver dem og udstik kernehusene.
Damp æblerne møre med sukker og vand og lad dem dryppe af i en sigte.
Læg æblerne i en pyramide i et smurt ovnfast fad.
Pisk æggehviderne stive og vend sukkeret i lidt ad gangen.
Dæk æblerne med marengs og pynt evt. med marengs sprøjtet ud med en sprøjtepose.

Stil fadet i oven ved 200°C i ca 20 min.- til overfladen er gyldenbrun.
Server direkte fra ovnen.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?