Logo

Æblekompot med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6 æbler
50 g sukker
2 dl vand
3 æggehvider
125 g sukker
 
Skræl æbler, halver dem og udstik kernehusene.
Damp æblerne møre med sukker og vand og lad dem dryppe af i en sigte.
Læg æblerne i en pyramide i et smurt ovnfast fad.
Pisk æggehviderne stive og vend sukkeret i lidt ad gangen.
Dæk æblerne med marengs og pynt evt. med marengs sprøjtet ud med en sprøjtepose.

Stil fadet i oven ved 200°C i ca 20 min.- til overfladen er gyldenbrun.
Server direkte fra ovnen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kathrineblommekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinblinis med stegte æbler og rosmarinhonningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kræmmerhuse med flødeskum - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kathrineblommekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os