Logo

Nougatlagkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Lagkagebunde:
4 æg
2 spsk varmt vand
1-2 tsk vaniljesukker
1 3/4 dl sukker
1 dl hvedemel
1 dl kartoffelmel
1 tsk bagepulver

Fyld:
75 g nougat
1/4 dl piskefløde
valnødder i små stykker

Bundene:
Pisk æggeblommerne med vand, vaniljesukker, 2/3 af sukkeret.
Pisk æggehviderne stive, drys resten af sukkeret i, og pisk igen til den er helt stiv.
Bland forsigtigt over i blommerne. hele molevitten bages i en form drysset med rasp.
Bages ved 190°C i ca 10 minutter.
Når afkølet deles kagen op i 4 lagkagebunde.

Fyld:
Nougaten smeltes over vandbad og kommes i den piskede piskefløde
sammen med valnødder.

Lagkagen:
Bundene lægges samen med fyldet, og det pyntes med moccaglasur og
halve valnøddder.

Serveres med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelrand En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Caribisk bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mors kanelstangEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun ferskendessert med nøddecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os