Logo

Nougatlagkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-6 alm. bunde
250 g nougat.
2 æggeblommer
1 kvart piskefløde.
1 pose hasselnøddekerner
 
Pynt:
kandiserede violer
sølvkugler
hakkede nøddekerner (kan undlades)
 
Stænk evt. bundene med cacaolikør.
Skær nougaten i stykker og smelt det en smule i vandbad og rør det sejt
med æggeblommerne.
Pisk fløden og bland det forsigtigt med den afkølede nougat.
Hasselnødderne ristes let i ovnen og hakkes derefter.
Smør nougat-blandingen på bundene.
Strø med let hånd de ristede hakkede nødder på og læg kagen sammen.
Afslut med pynt.
Skal stå køligt et par timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Landbrød med kærnemælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller til natmadDer kan være svært at finde på noget til natmad til fester og lignende. Disse boller er...
• Mandelrand En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosmælkesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os