Logo

Nougat-nøddekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kager

5 æggehvider
3 dl flormelis
200 g knuste valnødder

CREME:
7 dl piskefløde
600 g nougat

PYNT:
jordbær
sukker
evt. flødeskum

Æggehviderne piskes stive, og røres med flormelisen og de knuste valnødder. Blandingen smørres ud på en smurt bageplade. Bages ca. 5 minutter ved 200°C. Afkøles.
Creme: Fløden piskes let. Nougaten smeltes og vendes sammen med fløden. Stilles i køleskab.

Kagebunden udskæres i to stykker, efter en springform. Læg det ene stykke med den bagte side nedad, fordel cremen herover. Læg dernæst den anden bund med den bagte side opad. Pyntes med jordbær og drysses med sukker. Lad den stå og trække ca. 2 timer før servering. Server evt. flødeskum til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.222 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?