Logo

Nougat-nøddekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kager

5 æggehvider
3 dl flormelis
200 g knuste valnødder

CREME:
7 dl piskefløde
600 g nougat

PYNT:
jordbær
sukker
evt. flødeskum

Æggehviderne piskes stive, og røres med flormelisen og de knuste valnødder. Blandingen smørres ud på en smurt bageplade. Bages ca. 5 minutter ved 200°C. Afkøles.
Creme: Fløden piskes let. Nougaten smeltes og vendes sammen med fløden. Stilles i køleskab.

Kagebunden udskæres i to stykker, efter en springform. Læg det ene stykke med den bagte side nedad, fordel cremen herover. Læg dernæst den anden bund med den bagte side opad. Pyntes med jordbær og drysses med sukker. Lad den stå og trække ca. 2 timer før servering. Server evt. flødeskum til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Florentinske cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød Finsk2 brød. Tilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: 2 timer. Bagetid: 50-60 min....
• Gammeldags fastelavnsboller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Farserede æbler i cognacEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os