Logo

Kastanieroulade med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rotolo di Castagne e Cioccolato
 
1 ½ kg kogte purerede kastanier
300 g tørre biscotti (småkager)
100 g amaretti (mandelkager)
50 g cacao med højt cacaoindhold
150 g sukker
1 dl mørk rom
 
Hak småkager og mandelkager godt og bland med kastaniepure, sukker, cacao og rom.
Rul dejen sammen til lange pølser, pak dem i alufolie og læg dem på køl.
Ved servering skæres rouladen i tynde skiver og ledsages af en kaki-puré.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her