Logo

Nougatstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl mælk
50 g gær
100 g margarine
360 g hvedemel (6 dl)
1 æg
½ tsk salt

Fyld:
180 g blød nougat
2-3 spsk koldt vand
æg til pensling

Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, æg og salt tilsættes, og dejen æltes sammen.
Stilles til hævning et lunt sted ca. ½ time.

Fyld:
Nougaten røres med vand, til konsistensen er passende blød.
Dejen slåes ned og deles i to.
Udruller i 2 rektangler ca. 25x15 cm.
Nougaten smøres på, og siderne foldes ind mod midten.
Stængerne efterhæver på pladen ca. 15 min.
Pensles med æg.
Bagetid 15-20 min ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her