Logo

Græskarkage med nødder og chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Græskarrene er tit så store, at der er frugtkød nok til både suppen og mindst en kage. Server græskarkagen med en blanding af flødeskum og mager kvark og masser  af udskårne, friske frugter. Hvis du ikke kan skaffi græskar, kan det erstattes med squash.
 
3 æg
3 ½ dl råsukker
5-6 dl groftrevet græskar
1 ½ dl raps- eller olivenolie
3 ½ dl hvedemel
½ tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk salt
1 ½ tsk revet, frisk ingefær
1 tsk kardemomme
½ tsk muskatnød
2 tsk kanel
100 g mørk chokolade
2 dl nødder eller mandler
sesamfrø til formen
 
Smør en springform og drys den med sesamfrø.
Varm ovnen op til 175°C.
Pisk æg og sukker luftigt.
Rør græskar og olie i.
Bland hvedemel, bagepulver, natron og alle krydderierne.
Hak chokoladen og nødderne groft.
Rør melblandingen i æggemassen og vend chokolade og nødder i.
Hæld dejen i formen og bag kagen i ca. 1 time i den nederste del af ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (21 stemmer)
Siden er blevet set 13.866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
72502-11-2010 19:34:37 Jean
SUPER lækker :) Kan også bages som cupcakes i ca. 35 min. på en rist i midten af ovnen :)

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her