Logo

Oldemors chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hvedemel
100 g smør
400 g sukker
3 dl kærnemælk
3 æg ( de skal have stuetemperatur ellers skiller dejen)
75 g cacao
1 ½ tsk bagepulver
1 ½ tsk natron
1 tsk vaniljesukker

Fedtstoffet blødgøres og røres let og luftig med sukkeret.
Æggene tilsættes et ad gangen.
De øvrige ingredienser sigtes sammen med melet, og der røres, til dejen er ensartet. Dejen kommes i en smurt og melet bradepande 40x40 cm.
Sættes i en 200°C forvarmet ovn ca. 20-25 minutter på nederste rille.
Når kagen afkølet smøres glasuren eller den smeltede chokolade på og der pyntes med reven chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her