Logo

Oldemors gode kaffekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æg
200 g sukker
75 g smeltet, afsvalet smør
1 spsk vaniljesukker
½ dl cremefraiche 18%
½ dl kaffefløde
140 g hvedemel
1 strøget tsk bagepulver
3 spsk kakao med lille top

Her piskes de hele æg til en tynd æggesnaps med sukkeret, inden det afsvalede smør røres i lidt efter lidt, og det er meget vigtigt at smørret ikke er for varmt, så falder æggesnapsen sammen.
Nu røres vaniljesukker, cremefraiche, kaffefløden i sammen med hvedemel, bagepulver og kakao.
Dejen røres sammen med en ske, skal blandes og dog være let.
Måske skal de sigte kakaoen i, for den kan være klumpet.
Dejen hældes i en aflang smurt form, drysset med rasp og skal rumme ca. 1 liter.
Bager på en rist på nederste rille ved 200°C i ca. 45-50 minutter, afsvaler lidt i formen, inden kagen vendes ud på en rist.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her