Logo

Oles pastabrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hvede hvedemel
250 g margarine, smeltet og afkølet 
100 g gær
500 g chokolade
100 g pasta
1 l. vand
 
Bland hvedemel og 9,5 dl vand sammen
Rør gæren i 0,5 dl lunken vand og kom derefter margarinen i.
Hak cokoladen og kom den i.
Knæk så pastaen og kom den i dejen og bag ved 220ºC i 1 time.
 

Tips: Det er vigtigt at gæren kommer i lunken vand inden den kommer i dejen. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her