Logo

Oldes æbleskiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 81 æbleskiver
500 g hvedemel
8 dl kærnemælk
6 æg
1 spsk sukker
1 tsk salt
2 tsk natron
200 g smeltet margarine
 
Æggene deles og hviderne piskes stive for sig selv.
Æggeblommer, resten af ingredienserne undtagen margarine piskes til en lind dej,
Den smeltede margarine tilsættes til sidst og piskes med.
Husk at smørre æbleskivepanden med lidt af fedtstoffet.
Til sidst vendes de stive æggehvider i dejen.
Så skal der vendes æbleskiver!!!
Brug evt. et træ grillspid til at vende med, så ridser du ikke æbleskivepanden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Søde horn rullet i pinjekernerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk surdejs-bagværkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddebundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyttebærflan med mandelmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os