Logo

Olivenbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Brød

25 g gær
2 ½ - 3 dl lunkent vand
1 tsk salt
2 spsk olie
ca. 300 g hvedemel
20 sorte oliven uden sten
reven mild ost
æg
hvidløg

Gæren opløses i det lunkne vand. Salt, olie og hvedemel blandes i, ikke det hele, hold lidt tilbage. Dejen æltes med ekstra hvedemel på bordet og formes til ca. 20 små boller, der bankes ud, så der kommer en lille fordybning til fyldet. Lægges på en smurt bageplade og fyldes med hakkede oliven evt. presset hvidløg og reven ost.
Stilles til hævning i 20 min. og pensles med æg. Bages midt i ovnen 10-12 min. ved 200ºC.
Olivenbollerne kan udmærket fryses og senere lunes i ovnen med lidt ekstra reven ost.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?