Logo

Olivenbrød 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
½ l. vand
1 spsk salt
250 ml. olivenolie
2 æg
950 g hvedemel
1 oliven
150 g fetaost, naturel

Smulder gæren i det lunkne vand og opløs det under omrøring. Tilsæt salt, olie og æg og bland det hele godt.

Kom melet i lidt efter lidt og ælt dejen til den er smidig og slipper dejskålen.

Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted i Ca. 30 min.

Ælt atter dejen på et melet bord. Del den i 4 lige store dele. Tril hver del til en bold og rul dem ud til runde plader, ca 20 cm. i deameter.

Læg to af dejpladerne på en smurt bageplade. Fordel hakkede Oliven og ost herover.

Dæk med de resterende dejplader og klem kanterne godt sammen. Lad brødene efterhæve til de har fået dobbelt størrelse, ca. 20min.

Bag brødene ved 225 º i 25-30 min. Lad dem køle af på en bagerist godt til- dækket med et klæde, så skorpen ikke bliver hård.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SkinkehornEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GulerodsnøddekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squashkage i bradepandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesamkræmmerhus med passionsfrugtcreme og frisk frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!