Logo

Olivenbrød 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
50 g gær
1 tsk salt
2 spsk sukker
4 spsk olivenolie
5 dl vand
Hvedemel
2 spsk oregano
170 g oliven
Lidt groft salt til at strø over brødet
 
Smuldr gæren ned i et dejfad og rør den ud med salt, sukker, olie og
vand.
Tilsæt hvedemel og ælt til dejen er fast og smidig.
Lad dejen hæve i 35 min.
Rul dejen ud til et rektangel.
Drys oregano og de udskårne oliven på.
Rul dejen til en roulade og form den til en ring.
Klem sammenføjningen til.
Klip dybe hak i dejen, så man kan se fyldet i dejen.
Lad brødet hæve i 30 min. (Tænd samtidig ovnen på 200°C).
Drys groft salt over brødet og bag det i 30 min.
 
Brødet er ikke kun lækkert, men også meget flot.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?