Logo

Olivenbrød 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
1 tsk salt
2 spsk sukker
4 spsk olivenolie
5 dl vand
Hvedemel
2 spsk oregano
170 g oliven
Lidt groft salt til at strø over brødet
 
Smuldr gæren ned i et dejfad og rør den ud med salt, sukker, olie og
vand.
Tilsæt hvedemel og ælt til dejen er fast og smidig.
Lad dejen hæve i 35 min.
Rul dejen ud til et rektangel.
Drys oregano og de udskårne oliven på.
Rul dejen til en roulade og form den til en ring.
Klem sammenføjningen til.
Klip dybe hak i dejen, så man kan se fyldet i dejen.
Lad brødet hæve i 30 min. (Tænd samtidig ovnen på 200°C).
Drys groft salt over brødet og bag det i 30 min.
 
Brødet er ikke kun lækkert, men også meget flot.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldhævet yoghurtbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Apple pie og den perfekte tærtedejNår man læser amerikanske opskrifter, madklummer og lignende, hvor pie (tærte) er emnet,...
• Lauras franskbrød på surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkun i selleri + Rabarber med mandelmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!