Logo

Oliventærte med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
125 g mælkefri margarine
1/2 dl vand
Fyld:
50 g mandler
200 g oliven uden sten
50 g hvedemel
1 lille bæger cremefraiche 18%
3 æg
salt og peber
 
Smulder hvedemel og margarine - tilsæt vandet og saml dejen hurtigt.
Stil den køligt i 1 time.
Herefter rulles dejen ud og en tærteform beklædes med dejen.
Prik tærtebunden tæt med en gaffel.
Bunden forbages i 10 minutter.
Imens piskes æg og cremefraiche sammen.
Mandlerne skoldes og smuttes, olivenerne skæres i 4 stykker hvorefter
alt fyldet kommes på i den forbagte tærte og bages videre i ca 30
minutter.
Tærten serveres lun eller kold.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brød med spinatfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mocca EclairsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med kokosdrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BikubeEn bikube er en dessert, lavet af marengs, piskefløde og mørk chokolade, så helt sund er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os