Logo

Orangechokoladekage med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skærekagen er lidt fugtig, hvilket gør, at den holder sig længe.

300 g smør eller margarine
500 g sukker
2 tsk vaniljesukker
4 æg
reven skal og saft af 2 appelsiner
350 g hvedemel
2 tsk bagepulver
75 g kakao
1 1/2 dl mælk
1 dl kogende vand
100 g hasselnødder
Pynt: Tesukker og nødder

Fedtstof, sukker og vaniljesukker røres godt. Tilsæt æg et ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i sammen med kakao, mælk og kogende vand. Hak nødderne, hold lidt tilbage til pynt, og kom resten i dejen. Kom dejen i en velsmurt stor springform. Drys med tesukker og resten af nødderne. Bag kagen ved 175° C i ca. 1 1/2 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HonningvaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tebirkes med remoncefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Josianes æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærtrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os