Logo

Orangekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g smør
200 g farin
3 æg
50 g syltet pomeranstern
2 appelsiner
300 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver

Rør smør og sukker godt.
Rør æggene i et ad gangen.
Vask appelsinerne og riv skallen fint.
Pres saften af appelsinerne.
Rør appelsinskal, saft og pomeranstern i dejen.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i.
Fordel dejen i en velsmurt form på ca. 1 ½ liter.
Bag kagen ca. 1 time og 10 minutter ved 160°C.
Orangekagen er bedst, hvis den får lov at trække 1 døgn efter bagningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her