Logo

Orangetoppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g palmin
150 g flormelis
3 spsk kakao
reven skal af en appelsin
125 g cornflakes

Smelt palminen ved svag varme og tag gryden væk fra varmen. Bland flormelis med kakao og sigt det ned i palminen. Rør til sukkeret er smeltet. Skyl appelsinen i varmt vand og riv skallen på råkostjernats fine del. Bland den revneskal i kakaomassen og rør det godt sammen. Kom cornflakes i og rør i blandingen, til alt er godt fordelt.
Når blandingen begynder at blive lidt fast, sættes den med to teskeer i små toppe på bagepapir eller pergamentpapir.

Tips: Orangetoppe kan også tilsættes hakkede nøddekerner eller rosiner.
Orangetoppe er ikke fryseegnede.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boller med ymerDisse boller med ymer er meget gode og luftige. Bollerne er ganske lette og hurtige at...
• Mandelkranse - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CaprirullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocadomousse med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os