Logo

Ordentlige brød Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 l vand

25 g gær

1 spsk honning

1/4 dl rødvinseddike

1/2 dl olie

ca. 800 g hvedemel

1 spsk havssalt

 

Vandet lunes og blandes med gær, honning og eddike.

Når gæren er opløst, tilsættes olien og herefter salt og hvedemel lidt efter lidt.

Dejen må godt klistre lidt.

Stil dejen til hævning et lunt sted, indtil den har dobbelt størrelse.

Ælt dejen godt igennem og form en til to store brød, som efterhæver på bagepladen en halv times tid, inden de bages ed 200°C i 20 - 30 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Savarin Kage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Græske visitkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spansk appelsinsirup cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødløgsrelish med rabarberUdenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os