Logo

Oreganobrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g smør
4 dl mælk
1 dl kærnemælk
25 g gær
1 spsk sukker
2 tsk groft salt
4 fed knust hvidløg
1 spsk tørret oregano
400 g sigtemel (ca. 8 dl)
ca. 350 g hvedemel (ca. 6 1/2 dl)
 
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken.
Hæld blandingen i en skål og tilsæt kærnemælken.
Rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingrediencer (hold lidt hvedemel tilbage).
Slå dejen godt sammen.
Dæk skålen med fx. et låg og lad dejen hæve et lunt sted ca. 1 1/2 time.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem (tilsæt evt.
resten af melet).
Rul dejen ud (28x40 cm) og læg den på en plade med bagepapir.
Rids brødet næsten igennem, så der dannes tern (4x4 cm), og lad det
efterhæve ca. 45 min.
Pensl brødet med æg og drys oregano over.
Bag det ca. 20 min. i ovnen ved 225ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Engelsk æblekage - nem at laveEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pumpernickel småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fløderuller med nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Coupe Citrus a la DanoiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!