Logo

Oste- og hvidløgsflûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Oste- og hvidløgsflûtes

 

3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 20 min. Hævetid: 3-4 timer. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet.

#

15 g gær

3 dl vand

1 tsk salt

1 spsk olie

2 fed hvidløg

1 dl reven ost

ca. 500 g hvedemel (8 dl)

+

1. Smuldr gæren og udrør den i det lune vand.

Tilsæt salt, olie, pillet og knust hvidløgsfed samt reven ost.

 

2. Kom melet i lidt ad gangen og ælt dejen smidig.

Stil den til hævning på et lunt sted i 3-4 timer.

 

3. Ælt dejen let sammen og del den i 3-4 portioner.

Rul hver portion til flutes.

Lad dem efterhæve på bagepladen belagt med bagepapir i 1 time.

 

4. Snit brødene på skrå og pensl med vand eller mælk.

Bag dem i midten af ovnen ved 225° i 15-20 min.

 

Skal det være rigtige hvidløgsflûtes?

#

50 g smeltet smør

2 fed hvidløg, revet eller knust/mast

1 håndfuld persille, finthakket

½ tsk salt

friskkværnet peber

*

Bland alle ingredienserne

Skær snittene i brødene ¾ igennem og kom hvidløgssmørret heri.

Så er der super Oste- og hvidløgsflûtes.....

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sigteflutes3-4 stk. Tilberedningstid: 20 min. Hævetid: 1 time. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet
• Grahamsflûtes2-3 stk. Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid, i alt: 1½ time. Bagetid: 15-20 min....
• Rugbrødsflûtes - Le pain de seigle a volé4 stk. Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid: ca. 3 timer. Bagetid: ca. 40 min. Fryseegnet
• FrugtkurvEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os