Logo

Oste- og kartoffelpandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 løg
10 kartofler (1/2 kg)
4 dl revet ost
lidt hakket krydderurt fx. timian kørvel eller grønkål
 
Pil og riv løg og kartofler på den grove side af råkostjernet.
Drys lidt salt over og svits på panden i smør ca. 15 min.
Bland ca. 3 dl af den revne ost i og flad massen ud til en pandekage, der steger endnu 10 min.
Vend pandekageri på et grydelåg og steg den 10 min på den anden side.
Drys det sidste ost over og lad det smelte langsomt inden servering.
Drys med hakket grønt og spis råkost til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BorgmesterkringleEn borgmesterkringle er et lækkert stykke bagværk. Og så er det let at lave. Prøv kringlen...
• Mandelstænger- drik en »stanglækker« smoothie til stængerne
• CheesecakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt rabarberkageEn dejlig hverdagsdessert, som hurtigt er sat i ovnen. Den smager skønt varm eller lun med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os