Logo

Oste- og kartoffelpandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 løg
10 kartofler (½ kg)
4 dl revet ost
lidt hakket krydderurt fx. timian kørvel eller grønkål
 
Pil og riv løg og kartofler på den grove side af råkostjernet.
Drys lidt salt over og svits på panden i smør ca. 15 min.
Bland ca. 3 dl af den revne ost i og flad massen ud til en pandekage, der steger endnu 10 min.
Vend pandekageri på et grydelåg og steg den 10 min på den anden side.
Drys det sidste ost over og lad det smelte langsomt inden servering.
Drys med hakket grønt og spis råkost til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?