
 
Det er ganske nemt
at bage disse dejlige fuldkornshorn. De smager skønt, som de er eller flækket
og lagt sammen med en skive ost og/eller skinke. 
Arbejdstid: 45 min.
Hævetid: 75 min. Bagetid: 15 min. Fryseegnet. 12 stk. 
 
#
25 g smør 
2½ dl mælk 
25 g gær 
125 g fuldkornshvedemel
eller grahamsmel 
½ tsk salt 
275 g hvedemel 
1 æg 
50-75 g
græskarkerner
*
 
1. Smelt smør og rør
det i mælken. 
Tilsæt smuldret gær,
fuldkornsmel og salt og rør det godt sammen. 
Tilsæt derefter
gradvist hvedemel og ælt dejen glat og smidig. 
Lad dejen hæve
tildækket i ca. 45 min. 
 
2. Del dejen i to
portioner og rul hver portion ud til en cirkel. 
Del hver cirkel i 6
trekanter. Rul dem sammen fra den brede ende. 
Form dem til horn og
læg dem på bageplader med bagepapir. 
Lad hornene
efterhæve tildækket i ca. 30 min. 
 
3. Pensl hornene med
sammenpisket æg og drys med grofthakkede græskarkerner. 
Bag hornene i ca. 15
min. ved 225 °C. Køl af på en bagerist. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin