Logo

Ostefingre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l. mælk
25 g margarine
25 g gær
1 tsk salt
50 g parmesanost
350 g hvedemel (6 dl)
æg til pensling
Groft salt

Margarinen smeltes, mælken tilsættes, gæren udrøres heri.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 45 min.
Dejen rulles ud 1 ½ - 2 cm tyk. Skæres i stænger ca. 2x8 cm.
Lægges på pladen og efterhæver ca. 20 min.
Pensles med æg og drysses med salt.
Bagetid ca. 10-15 min. ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her