Logo

Oste-chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
50 g smeltet smør/margarine
150 g fuldkornskiks
50 g sukker
200 g Toms Plade mørk
250 g .flødeost (naturel)
75 g sukker
2 æg
2 ½ dl piskefløde

Knus kiksene til fint rasp. Bland sukker og smør i.
Kommes herefter i en springform og stilles i køleskab i mindst 5 timer.
Smelt chokolade over vandbad. Pisk flødeost med æggeblommer og
sukker til den er helt jævn. Rør den let afkølet chokolade i.
Pisk fløden og vend halvdelen i.
Tilsidst vendes de stiftpiskede æggehvider i.
Kom chokolademassen ovenpå kiksebunden, og stil den i køleskab.
Sprøjt resten af flødeskummet på og pynt med revet chokolade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?