Logo

Ostebulgurboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne opskrift på boller med ost og bulgur er meget let at følge. Bollerne smager super dejligt og kan bruges til for eksempel eftermiddagskaffen eller i madpakken i stedet for rugbrød.

 

16 stk.

Tilberedningstid: ca. 2 3/4 time arbejdstid: ca. 25 min.

 

25 g gær (1/2 pakke)

5 dl vand

175 g bulgur (ca 3 dl)

200 g revet ost

1 spsk groft salt

ca. 500 g hvedemel (8 dl)

pensling: 1/2 dl olivenolie

*

 

Smuldr gæren og rør den ud i lunkent vand.

Tilsæt bulgur, salt, ost og ca. 3/4 af melet.

Ælt en dej under tilsætning af evt. mere mel. Dejen skal være fugtig og smidig.

Lad den hæve tildækket ca. 1 1/2 time ved stuetemperatur.

Ælt dejen igennem og del den. Tril to pølser og del hver i 8 stykker.

Form boller og sæt dem på bageplade med bagepapir.

 Lad dem efterhæve ca. 30 min. og pensl med olivenolie.

Bag bollerne midt i ovn ved 225°e i 15-20 min.

Bollerne er færdigbagte, når de lyder hule ved bank på undersiden.

Afkøl på rist.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rups snekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GrahamspizzaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Små honningkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RiskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os