Logo

Ostehaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pisket skrabeæg
450 g fulkornsbrøddej
275 g reven cheddarost

Ægget æltes med i grunddejen.
Dejen rulles ud på et let melet bord i et rektangel på 40 x 25 cm. .
En tredjedel af osten drysses ud på den midterste tredjedel af dejen.
Den venstre tredjedel foldes over dejen med ost.
Mens den anden tredjedel af osten drysses ovenpå, og til sidst foldes den højre side af dejen over, så osten er helt dækket.
Pres dejen godt sammen og stik den ud i 10 cm. runde haps.
Fold og rul dejresterne, så det hele bliver brugt.
Sæt dem på en melet bageplade, stryg dem med mælk og drys resten af
osten over.
Bages ved 200°C i ca. 25 minutter.
Afkøles på bagerist
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spanske rundstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hollandske flødevaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjydsk stang En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt kanelæble med honningflødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os