Logo

Ostekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk springforme

4 æg
2 ½ dl sukker
2 spks. citronsaft + skal af 2 citroner
½ tsk salt
2 ½ dl piskefløde
1 kg hytteost
1 dl hvedemel

Det hele blendes glat og hviler natten over.

Mørdej
½ kg hvedemel
400 g smør
2 spks. sukker
4 æggeblommer

Smør og hvedemel hakkes løst sammen, samles med blommerne og sukker.
Trykkes ud i springform og forbages.
Ostemassen fyldes i og kagen bages 1 time ved 150°.

Syltede kirsebær
Sukker karamellisere i en gryde. De udstenede bær vendes i og koger igennem.

Ved serveringen vendes kompotten med friske kirsebær.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?