Logo

Ostetærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g lagret emmentaler ( eller appenzeller)
4 dl piskefløde
2 æg,str. 1 eller 2
lidt salt og friskkværnet peber
lidt revet muskat
1 lille fed hvidløg
evt. 2 spsk Kirsch ( klar kirsebærbrændvin )

Riv osten fint. Pisk fløden næsten stiv. Slå æggene sammen og smag til med 1 strøget tsk fint salt, lidt friskkværnet peber, fintrevet hvidløg, revet muskat og evt. Kirsch. Tilsæt osten.

Rør æggemasse og fløde sammen og hæld det i den forbagte bund. Bag tærten ved 190° i ca. 30 min., eller til ostemassen er stivnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ingers rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Upside down cake fra USAEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelhorn - Mokkahorn - MarcipanhornEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os